Vizitatori ;x

17 martie 2011

~ Cum sa mai supravietuiesti in tine insati? ~

~
Oricat de ilogic ar parea titlul sau oricat de pueril arata imaginea, defapt ideea este una serioasa. Am ajuns la concluzia ca prefer sa fiu obosita fizic decat psihic. Pai intai pentru ca se trateaza mai usor oboseala fizica sh` epuizarea energiei intr`o "cantitate" mare apare rar. Dar oboseala care tine de psihic e una serioasa. Apare atunci cand tii prea mult in tine anumite chestii, cand simti ca dai pe afara, cand ai acumulat prea multe informatii in creier. [Sh` aici nu ma refer la informatiile privind educatia.] Te simti plin, stimti ca ai ajuns la o limita in ceea ce priveste intelectul. Am o perioada cand sunt obosita psihic, din cauza anumitor persoane, dar rezist pentru ca roata se intoarce sh` nu fac nimic ptr. ca trebuie sa vad care`mi e cu adevarat limita sh` pana unde tine ea. [Chiar daca nu`i tocmai bine sh` sanatos.] Sfat: Fugiti de oboseala psihica`!
~

3 comentarii:

  1. oboseala psihica este ingrozitoare! din pacate, de multe ori ne prinde din urma si nu ne lasa sa alegem intre ea si oboseala fizica..

    merci mult pentru sfaturi! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ~ N`ai ptr. ce`!
    Multumesc sh` eu`! :*
    Mi`ar place sa tinem legatura`! >:D< ~

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, te cred si stiu cat este de greu, cateodata as vrea sa pot sa las totul in urma si sa ma gandesc si la mine, dar nu pot, sunt mereu in priza! :))

    RăspundețiȘtergere